Om ons doel te bereiken organiseren we het hele jaar verschillende acties. Hieronder de geplande acties. Deze pagina wordt steeds geactualiseerd.


 

1 juni: Benefietconcert – 20.00 uur (deuren open om 19.00 uur)
In de Schuilhof organiseren we een benefietconcert op zaterdag 1 juni. Een muzikale avond met een diversiteit aan koren en andere muzikale optredens. We kunnen al bekend maken dat in ieder geval optreden: het Puttens Mannenkoor, Popkoor Voice, de Ierse folkband Volluk, Zeewoldese bands Totlast, muziek- en showkorps The Blue Seals en de Polderboys en dat ook de Malawigroep zelf iets muzikaals in petto heeft. En zijn verschillende intermezzo’s met djembé’s. De kaartenkosten € 12,50 per stuk. Vanaf 1 mei zijn de toegangskaarten ad € 12,50 per stuk te koop bij de Bruna in Zeewolde. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar.

LEES HIER DE HELE LINE-UP EN BESTEL DIRECT KAARTEN VIA DE WEBSITE.


8 juni: Statiegeldactie in het buitengebied
Woon je in het buitengebied van Zeewolde, dan kun je lege flessen en kratten bewaren voor ons. Op 8 juni komen we ze halen. Ben je niet thuis? Zet ze bij de brievenbus, dan vinden we ze wel.


Juni: Meloenenverkoop bij de Boni
Welke dagen dit worden is nog niet bekend, maar we gaan op een aantal zaterdagen richting de zomer meloenen verkopen voor Malawi bij de Boni.