Zaterdag 1 juni organiseert de Malawigroep een spetterend benefietconcert! Er is een gevarieerde line-up en ook de Malawigroep zelf laat van zich horen. De kaarten kun je online bestellen of v.a. 1 mei kopen bij de Bruna in Zeewolde.

Wanneer: Zaterdag 1 juni om 20.00 uur (deuren open om 19.00 uur)
Kaarten kosten € 12,50 per stuk.
Lcoatie: Schuilhof, Elzenlaan 2 Zeewolde

BESTEL VIA DE LINK ALVAST UW TICKETS!
Selecteer € 12,50 voor 1 ticket, € 25,- voor 2 tickets, € 37,50 voor 3 tickets etc. Na betaling ontvangt u de tickets binnen 48 uur op het door u aangegeven mailadres.

Totaal: € -

LINE-UP

Puttens Mannenkoor

Het Puttens Mannenkoor is al sinds 1947 een begrip in Putten e.o. Het is een algemeen koor, dat niet aan een levensbeschouwelijke richting gebonden is. Het repertoire bestaat daarom diverse liederen, in meerdere talen, dus ‘voor elk wat wils’.

Voice

Voice is een meerstemmig, oecumenisch, gemengd koor uit Zeewolde voor alle leeftijden. Naast liturgische liederen zingen zij ook Nederlandstalig, pop, musicals en soms bijzondere projecten van andere talen of genres.

Volluk

Ierse en Schotse muziek, maar dan van Hollandse bodem. De vijf muzikanten van de Veluwe spelen de traditionele muziek mét een eigen tintje. De Ierse en Schotse folk kent veel fans in Nederland, maar ook mensen die de muziek nog niet kennen spreekt het aan. Het is altijd een feestje bij Volluk. Volluk speelt op grote podia bij festivals, maar ook in intieme settings, zoals in huiskamers.

Totlast

Dit muzikale trio uit Zeewolde treedt niet meer op, maar voor ons benefietconcert komen ze nog één keer bij elkaar.

Totlast speelt vooral een herkenbaar Top40 repertoire en steekt dit in een akoestisch jasje. Ze traden op in Nederland, maar ook ver buiten de grens.

The Blue Seals

Muziek- en showkorps The Blue Seals uit Zeewolde is een modern korps met een maritieme uitstraling. Entertainment voor publiek staat hoog op het lijstje. Het korps brengt muziek en show op hoog niveau met een balans tussen plezier en prestatie.

Polderboys

De Polderboys is een groep enthousiaste jonge mannen uit GKV de Schuilhof Zeewolde.

Djembé

Aan het begin en het eind van het concert wordt er djembé gespeeld door geoefende muzikanten aangevuld met een aantal leden van de Malawigroep.

Malawigroep

De Malawigroep zal de avond afsluiten met een Malawilied. De teksten zijn bedacht door een aantal leden van de groep. Dat wordt meezingen!